Diskusjon:Musevisa

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Trist at Musevisa er skrevet i et normert bokmål, ja tom litt gammelmodig iblant. Det kan umulig være slik Alf Prøysen opprinnelig skrev den. enkelte muntlige dialektuttrykk stikker fram her og der. finn en orginaltekst.

Hei. Jeg bor ikke i Norge. :-/ Jeg skrev mange kritiske artikler om NATO da jeg var yngre og jeg ble nødt til å flykte fra Norge i 2006 som resultat det. Jeg har ingen mulighet til å finne noen norsk originaltekst her. Om du kan finne en og sende meg en så er det kjempeflott. --Oyvinds (diskusjon) 2. des 2013 kl. 12:55 (CET)