Diskusjon:Roggbif

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Et hjerte kan slå, Et hjerte kan briste. En venn kan man ha, En venna kan man miste. Men i mit hjerte er du gjemt for en venn som deg blir aldrig glemt:-)