Diskusjon:Roser

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Dette dikte er til vennene miine


Michelle takk får at du hjelper meg med ting jeg ikke kan.

Ida takk får at du hjelper meg i timen når jeg trenger hjelp med det vi gjør.

Marianne du er til stor hjelp mange ganger , Takk for din hjelp...

Helene och Bettina dere er enige med meg noen ganger dere hjelper meg ..det er jeg kjempe glad for.

Gidder ikke å skrive alle vennene miine men jeg har masse å si om dem å det kommer en annen gang

Kjempe Glad i dere


Skrevet AV Kristina Kristiansen