Diskusjon:Roser er røde

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Roser er røde fioler er blå alle kommer til og elske deg nå

roser er røde[rediger]

Roser er røde fioler er blå mamma kommer til og flå deg nå

Roser er røde[rediger]

Roser er røde fioler er blå alle titer ned på guttene nå:)

roser er røde...[rediger]

Roser er røde fioler er blå alle digger jenter nå...kbj