Diskusjon:Tanker om døden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Tenk deg å dø, Å bare forsvinne. Smerte, Vondt, Tanker, Glede, Livet, Ut i det blå … Der hvor ingen føler Der hvor alle er like.

Død, Stillhet, Frihet, Jeg ønsker deg velkommen… Jeg vil holde rundt deg, Jeg vil være med deg.

Mørkt Lyst Følelser Tomhet Jeg vil slippe alt … Jeg vil la være å føle

Er jeg feig? At jeg vil gi opp? Har du annet å tilby? En smerte, tomhet og ensomhet?

Jeg tror ikke det Du gir små gleder Nok å gi oss litt håp Nok å lure i oss livet.

Og det er nettopp derfor Jeg ønsker det velkommen. Hold rundt meg Få meg til å forsvinne