Diskusjon:Til Herman Foss!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

mat er godt men ikke rått. hvis jeg skal spise det rått må det være særlig smått. i dag har jeg fått noe veldig godt. vi lagde brød, ovnen vi stekte dem i var rød. hvis jeg ikke får mat blir jeg ganske lat. mat må du ha , tralala.