Diskusjon:Til min Gyldenlakk

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Til min Gyldenlakk er ett fint dikt og hr. Wergeland var ekstremt dyktig. Diktene hans er vakre. At du er .. lei? har kanskje mer med deg og gjøre (og kanskje læreren din?) enn hr. Wergeland?

Til min gyllenlakk er et dikt som Henrik Wergeland har skrevet. han skrev det når han lå på dødsleie og skulle dø. Diktet handler om at han liker gyllenlakker så godt og at han vil ha en gyllenlakk på graven sin når han dør.