Diskusjon:Venner

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

du ga meg sorg du ga meg glede nå er detslik at alle kan se det!

mine øyner er røde våte og fårgrått, hvorfor gjorde du dette mot meg du sa jeg var den enste for deg!

nå er jeg lei, taus og stille var dette du egentlig ville?