Diskusjon:Vinter

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mahnoor er og vinteren er veldig moden elsker vintern like høyt som Justin i jorden!
Hva er det med de andre jo de kan ikke lage en sang som under the Misteltoe!
Roser er røder og fioler er blå Justin er min og jeg er hans å!!!
I <3 u Justin Bieber!
I'm a true Believe!