Drøm (Reynolds)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Det finnes flere dikt med tittelen Drøm.


Aa, for et Liv i Sol - og Brus
af Sang i Sind,
et Liv i Lys og i Glæde,
om du blev min.

Jeg skulde bære, ja, om det gjaldt,
det tyngste Tag
og gaa i Glans af dit Øie
fra Slag til Slag.

Jeg skulde synge af freidigt Bryst
min Jubel ud,
ja, glemme Smerte og Sorg og Savn,
min Drømmebrud.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.