Drøm (SigveLauvaas)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det finnes drømmer ennå
Som kan forandre verden,
Det finnes håp
I en vanskelig tid.

Språk og rase er ingen hindring lenger.
En kan møtes ved en grenseelv,
Og seile videre i åpen sjø.

Vinden gir oss vinger,
Drømmer setter spor.
Sannheten må bæres fram i våre hjerter
Om vi skal se lyset på jord.

Drømmen er levende, håpet er Paradis
Vi kan sitte og se bak gardiner
Og vite det snart er kveld.
Hver drøm i natten er bilder, lys og syner,
Et kart for vår underlige reise.


av SigveLauvaas (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.