Drømmer

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du er alene i at rom
Veggene kommer nærmere
Det blir vanskeligere å puste
Rommet blir mindre og mindre
Snart er du klemt sammen

Du er i sengen din
Båt, svett, redd og kald
Alt var bare en drøm

Du hører stemmer
De er inne i hodet
"Bare vet du,
Vi har deg snart".

Du våkner igjen
Endelig er du våken for nå
Eller er alt bare en drøm.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.