Drømmer (Jensen)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg tenner mitt lys,
lar tankene sveve
langt av sted,
til mitt drømmerede.
Der håper jeg på,
en drømmeprins å få
før lysene slukker
og hverdagen blir grå.
Jeg har alt en venn,
får klare meg med den
men kanskje en dag,
kan jeg drømme litt igjen.


av Marit Irene Jensen.