Draumen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Anne Tove Kimestad

<dikt


Om natta kjem draumen om syslar eg gjorde før. Det hugsar eg godt, men nytt liv he eg fått. Og stiar eg he gått, og minnar som eg he fått, og tårer som eg he grått..

</dikt>