Du tok noe fra meg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du tok noe fra meg,
Noe som ikke tilhører deg,
Du lot meg tro det var normalt,
Men det var helt galt!

Det du har gjort er egentlig utilgivelig,
men for andre er det hemmelig,
det er en ting mellom deg og meg,
så får de andre bare snakke mellom seg!

Å bli misbrukt av en som står deg nær,
Kan gjøre enhver ganske sær,
Jeg kommer aldri til å forstå,
kunne du ikke bare motstå?

Å skylle på fylla er lett,
Men det er ikke alltid det er rett,
Det var ikke bare meg som fikk oppleve din svakhet,
At ingen fant det ut skyldes lathet!

Mange år er gått,
Alle de tårene jeg har grått,
Til ingen hjelp eller nytte,
Fortiden lar seg ikke flytte!

av Sawilla