Du var der

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

du var der, så ble du borte. jeg trengte deg nær, da jeg bare så det sorte.

Du var der, skjønte ikke hvor du var. jeg begynner å bli sær, tenk du er faktisk min far...