EVIGHETEN

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

DU HAR HØRT OM LIVETS ORD,
OM HAN SOM KOM TIL DENNE JORD.
DERSOM DU VIL SITTE VED BRUDENS BORD,
MÅ DU TA TIL DEG AV LIVETS ORD.
TIL KORSET ER VEIEN OG GÅ,
DER ER DET FRELSE OG FÅ.
DETTE ER ET VALG DU SELV MÅ TA,
VALGET ER Å TA DEL I LIVET SOM HAN GA.
DER SKAL INGEN SORG Å TÅRE VÆRE,
BARE JUBEL OG EN HIMMELSK ATMOSFÆRE.
DERSOM DU DENNE EVIGHET VIL HA,
DA MÅ DU TIL JESUS GI DITT JA.
  TORGEIR.E


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.