Eg trur ikkje på den tjukke huda di

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Eg trur ikkje på den tjukke huda di.
Berre eg pirkar i ho, skrik du.
Eg trur på innøvde fraser,
som held den undrande borte frå di raude overflate.
Med tjukk hud kan ein våga vera varm.