Elsk deg selv

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kjærlighet er bra for deg.
Frykt er ikke bra for deg.
Møt dine frykter,
og gi slipp på dem,
så vil ditt sinn bli fritt.

Elsk deg selv,
Elsk dine venner,
Elsk dine fiender,
Ja, elsk alle!