En Påske

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Paaske.jpg

En påske er over
de gule skal hjem
Ned i en eske
går kylling og egg.

På loftet de samles
blant nisser og skrot
Et år får de ligge
så pyntes vårt bord.

På nytt er det påske
med pynt fra i fjor
En kylling, et egg
en kanin uten for.

Gule gardiner og
blomster på bord
God Påske til alle
til Far og til Mor.

Kyllinger small.jpg

av Marit Irene Jensen.