En bussjafør

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En bussjåfør en busssjåfør
det er en mann med godt humør
Og har han ikke godt humør
da er han ei en bussjåfør
En bussjåfør en busssjåfør
det er en mann med godt humør