En dag av gangen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 En dag av gangen
 Er det hulrom
 som føles som skjulrom,
 vanskelig og fylle.
 Greier du så se bakhom,
 det mørke.
 Du er blandt de største.
 Samme hvor en bor.

 Må alle få kjenne glede,
 så en føler en er tilstede.
 En strever så mye
 som krever,men har bare
 to never.
 Sinnet er så manfoldig,
 det setter spor,der hvor
 alt gror.
 Om en er liten eller stor.

Det finnes også ett annet dikt med samme tittel En dag av gangen (II)