En dråpe vann

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

en dråpe diare er gøtt sier du.
en bøtte vann er ingenting sier arne
et hav er ingenting sier mr didriksen.
en stjerne er ingenting når den er langt nok oppi røven.