En fot i døra.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Han har en fot i døra.
Døra står ikke på gløtt.

Han har en fot i døra
døra skulle vært lukket.
Døra ER lukket.
Han har en fot i døra.

Døra står ikke på gløtt,
han har ikke ryggen fri,
men en fot i klem.

Klem, trenger foten en klem?
Foten står fast i døra.
Døra, som skulle vært lukket.

"Ta ut foten da." sier hun.
"Ja", sier han, og setter den
andre foten i døra.

Han har en fot i døra
og en fot i klem.

"Kom, lukk døra", sier hun.
"Ja", sier han
og blir stående.


av Tyta (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.