En gammel mann

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

ADVARSEL TUTUT Pass deg for gamle menn de oppholder seg på solbergtårnet og de spør deg om du vil bli med dem hjem de har med godteri i alle slags farger men pass deg de oppholder seg på toalettet LØP LØP LØP!!!!!!!!!!