En liten Pjokk

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Litenpjokk.jpg

En liten pjokk, i blå pyjamas
Gyllent hår og med bleke kinn.
En søster kledd i hvitt,
Tente lys og leste dikt.

Disse ordene hun sa,
Kan jeg ikke huske noe av.
Men et vakkert minne, der hun gir
Om vesleguttens liv.
Som tapte helt til sist,
etter mang en lege, sin visitt.

av Marit Irene Jensen.