En vinterdag til fjells

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Fra skyfri himmel slår du gnistrende ned
og dekker de hviteste vidder av sne
mot toppen av fjellet du trekker meg opp
En lengsel og spenning styrer min kropp
på toppen jeg hiver meg utfor på brett
og føler at dette var aldeles rett.
Jeg rir disse vidder et urørt terreng
et eventyrland med et sjeldent refreng.

av Marit Irene Jensen.