Engelske socialister

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Efter generalstreiken

Nu vask Eders hender! Ta på Eder jakken,
     MacDonald og Thomas og Henderson!
Nu ligger han rolig med kniven i nakken,
     den tosk! La ham bare bli liggende sånn.

Han regnet nok feil da han stolte på Eder
     MacDonald og Thomas og Henderson!
Som nogen av Eder var oprørsleder -
     I kongens ministre i holdning og ånd!

Tillykke med dåden, I frelste imperiet,
     MacDonald og Thomas og Henderson!
Og jobben var hård, I fortjener en ferie,
     men først må I kysse hr. Baldwins hånd.

Britannia er stolt av så prektige sønner,
     MacDonald og Thomas og Henderson!
I vet nok hvorledes de mektige lønner
     I venner av orden og - ordensbånd!




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.