Er melken sort inni?

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Er melken sort inni?

Tett mørke brer seg om meg
slik skogen holder solens stråler ute
Det sorte svøper seg om meg
slik silke omfavner bar hud

Så lenge det ikke vises utenpå
er det vel ingen fare



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.