Et telegram.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
(Med adresse og underskrift 50 ord).

 Om du får
gråe hår,
kærlighed gir atter vår.
Om du ser,
at det sner,
det, du såede, gror og ler.

 Af vor bøn
vokser løn,
af din datter og din søn.
Hvert et skud,
som gik ud,
finner du igen hos Gud.

av Bjørnstjerne Bjørnson.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.