Ett hjerte åpnes

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Ønske en så mye at man ikke får ro
Lysten på mennesket er ikke til å tro
Hun gir meg håp og mot
Når kampen er tatt til fot
For hun er den som lyser opp min dag
Hun er den som finner lyset i min mørkeste kro

Dessverre er hun som en sag
Som gjør så mitt sår ikke gro
Tanken av å se henne gjør meg vennlig
Realisasjonen at hun er borte gjør meg voldelig
Det er på tide med ett brev der det står adjø fra meg
Ett brev der det står «jeg kommer til å savne deg»


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.