Følelser er noko ein har

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Følelser er noko ein har, ikkje noko ein eier
Men, man skal drite litt i kva andre seier
For det som andre seier treng ikkje alltid å vere sant
Ikkje når det kjem til følelsar

av Torsor96 (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.