Fil:Sjelens speil.ogg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Sjelens_speil.ogg(Ogg Vorbis lydfil, lengde 12 s, 95 kbps)

 Lepper kan smile,munnen kan le,
 men sorgen i hjertet kan ingen se.
 Når munnen er stille og leppene tier,
 da er det utrolig hva øynene sier.

Filhistorikk

Klikk på et tidspunkt for å vise filen slik den var på det tidspunktet.

Dato/klokkeslettMiniatyrbildeDimensjonerBrukerKommentar
nåværende4. sep. 2005 kl. 12:4612 s (140 KB)WikiSysop (diskusjon | bidrag) Lepper kan smile,munnen kan le, men sorgen i hjertet kan ingen se. Når munnen er stille og leppene tier, da er det utrolig hva øynene sier.

Den følgende siden bruker denne filen:

Omkodingsstatus

Oppdater omkodingsstatus

Ingen omkoding nødvendig.

Metadata