Firma

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Definisjoner[rediger]

Firma[rediger]

En kunstig struktur som er gitt rettigheter som en udødelig juridisk person.

Firma[rediger]

En gruppe mennesker som jobber sammen for å best løse de problemer som hindrer virksomheten i å vokse seg større og mer profitabel hvert kvartal.

Et firma som som ikke har og sikrer dette overordnede målet eksisterer ikke, moderne økonoimiske lover utrydder enhver ulønnsom virksomhet.

Firma[rediger]

En kunstig lovlig person som forblir fri til å fortsette å gjøre akkurat som det passer den selv etter at den er dømt for kriminell virksomhet som ville gitt lovens strengeste straff om en tradisjonell, biologisk (lovlig) person hadde begått den.

Firma, selskap, organisasjoner, trossamfunn og andre virksomheter som er gitt rettigheter som en lovlig person har langt flere rettigheter enn vanlige mennesker.

Firma[rediger]

De som egentlig styrer verden. Penger er makt, penger styrer alt, det gir muligheten til å overstyre hele lands økonomi og gjør deg i praksis til konge.

Verdens tre største firma er Exxon/Mobile, General Motors og Ford, som hver for seg tjener mer enn alle verdens land med kun syv unntak.

Eksterne pekere[rediger]

Andre språk[rediger]