Flyvende som ein fugl

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Stor og fagert flyger han.
Over himmelen, land og vann.
Dype sjø.
Mye sjø.
Faller dypt.
I havets trøst.
Oppå klippen sitter han.
Tar sprang, Løvetann.
Men nå lander han på vannet, glemte spranget.



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.