Folkebiblioteket

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Eg tror på ord,
Eg tror på bøger.
Mest av alt
Tror eg på bibliotekene
Som lar oss tro ka me vil,
Og gjer oss lov til å velga fritt
Fra hyllene sine,
uten at de tar seg betalt for det.
Det e derfor
Bibliotekene e så
Troverdige.

Forfatter: Gunnar M. Roaldkvam[1]

Kilder