Fra Kabul til Oslo

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Så faen er livet!
Vi er et tre av kreftrøtter i «Hindukoshs vene»
Orms jord som er vårt land,
Klippes av våre stammer
Stakkars uhelbredlige steiner av Hindokosh flytter til vest
For å søke asyl tabletter av moderne leger
Kjære ! livssykdom krever en ny resept
Håret av gammel kvinners nabo og Mullah Mohammad Jans rulle,
Er trorister som skytes ut av vest grenser
Så faen er livet !



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.