Fremtiden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vi stopper på det røde lyset
Venter
En lengsel
En uoppnålig drøm
Et løfte om bedre tider
Et løfte om godhet
Mens vi venter
Gale valg
Dårlig dømmekraft
Svik
Gass istede for brems
Veiskillet venter ikke.
Det grønne lyset kommer alltid etter det røde
Ubønnhørelig
Den blodrøde soloppgangen forvandles til en gylden sol og farger verden grønn
På et øyeblikk
Før man rekker å blunke
Før man rekker å tenke
Det er grønt.


av Katrine Knutsen (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.