Frivillig

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Valg av styre, senkede blikk
Går runden, men folk svarer nei
Gjett hvem det var som vervet "fikk"
Joda - som alltid meg
Snill sier noen, jeg sier dumsnill
"Frivillig" arbeid og stress
Alltid meg når ingen vil
På "nei" er jeg ikke no' tess
To nye år, som sikkert går bra
Men neste gang.. Skjerpings på meg
Andre må også lasset dra
vi "frivillige" går jo lei
Du finner oss stort sett overalt
Der det jobbes men ikke for penger
I korpset, i idrett, ja kort fortalt
der man "frivilligheten" trenger
Neste gang da skal jeg senke mitt blikk
Senke så dypt jeg kan
Men dagen kom og det gikk som det gikk
Må nok innse - jeg er en "ja mann".



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.