Glæd dig

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Glæd dig i de unge Dage,
du, hvis Sind er let og lyst
- engang maa du alt forsage -
kast dig varm til Livets Bryst.

Freidig fremad! - Men lad Maalet
straale for dit indre Blik
- skarp som Klingen, myg som Staalet -
brug saa Gaven, som du fik.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.