Gode Ønsker i fra ALADDIN

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

763229 f120.jpg

Valnøttkrokan og Kremnougat
kan ikke spise nøtt og marsipan
Toffeenøtt og Marsipan
Nam, nam det til barnebarn
Bringebær og Curacau
mulig det går men tør ikke nå.

Nøttetrøffel, Trofe og Fransk nougat
Kjære Aladdin har du glemt meg i natt?
Dukatcrisp og Trillingnøtt
hvorfor må det alltid være no,e sprøtt.

Jordbær og Ananas
det blir min redning
Kjære Aladdin du var
best i din kledning.

av Marit Irene Jensen.