Griner du?

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Men hva er dette for sure miner?
Nei, jammen tror jeg du går og griner!
Du vet da, når du er sint og lei,
% så kan ingen bli glad i deg! %

Nei, jeg skal si deg at ingen liker
de stygge barna som går og skriker,
for skrikerunger det har vi nok,
% på Blokksberg sitter en diger flokk. %

Kom hit og vis meg det bli'e fjese',
og tørk så øyne og kinn og nese,
og hvis du lover å være snill,
% så lover jeg at jeg synge vil. %