Gud

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

GUD - ta bort krig
         - ta bort fattigdom
          - ta bort urettferdighet
NEI. - gjør meg glad


av Janu (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.


<comments />