Hei du Lille…

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Absolute-mascot2sm-150x150.jpg

Hei du lille loppe
hva har du gjort
stått og pilla nese i en port
vi ser deg, vi ser deg
kan ikke si det kler deg
men nå er det gjort
din dumme hestelort

av Marit Irene Jensen.