Hjærtekjærlighettilhege

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Når jeg ser ditt smil
blir jeg truffet av amors pil.
Ditt hjerte dunker så mykt
jeg elsker deg så sykt!
Når jeg ser din kropp
sier hjertet mitt stopp.
Du er forevigt mitt livs smykke
et liv med deg er evig lykke.

Du er så fin
og for evigt min.
Jeg vil gjøre alt for deg
så lenge du elsker meg.
Jeg vil føre deg i sikkerhet
så jeg kan være med deg i evighet.
Med deg vil jeg dele mine innerste tanker
for det er du som på mitt hjerte banker.