Hjelp meg.....

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kjære medmenneske.
Hjelp meg.....

det er vondt å se sin egen undergang... en tomhet...
smerten av ens håpløshet og manglende gnist...
sorgene eg aldri har bedd om....
alle eg svikter...
hjelp...

eg skyter salver mot mine egne....
men eg sårer kun meg selv...
eg forstår ingenting...
ingen ser mine sår...
ingen ser det..
ingen

alle eg kjenner ser på hverandre...
smiler... gråter... annerkjenner...
men ingen føler det...
ingen ser det...
ingen

kanskje det er enda en grunn..
mer mørke på meg..
enda en tanke...
bek..

noen ser det andre føler
forstår du....
eller bare nikker du
skjønner du virkelig hva jeg forklarer deg...
jeg prøver å si deg noe....
DU SER BARE ANDRE VEIEN!!!!
hør på meg... vær så snill...
eg trenger en som forstår meg
eg trenger en som ser det eg ser....
eg er ensom...
trist...
hjelp.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.