Hjertebank.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Å gi fra seg hjertet, er en kamp.
En kamp med deg selv.
Hodet styrer tankene, men hjertet hjelper godt til.
Hjelper til med å velge, fra hjertet.
Hjertet er det viktigste organet vi har.
Uten hjertet kan vi ikke leve.
Akkurat det samme gjelder for kjærlighet.
Alle trenger kjærlighet.
Alle trenger å bli elsket.
Og når du først blir elsket, sett pris på det.
Stol på kjærligheten og hjertet.
Ha troen på at kjærlighet overvinner alt.
Ha troen på deg selv.
Så når dagen kommer, ikke vær redd.
Ikke vær redd for å gi en bit av hjertet ditt til en annen.
Lev livet, og utforsk kjærligheten.
Den vil bare gjøre deg godt.
Og blir det ikke som du så for deg fortsett og let.
Det er en person for alle.
Og du vet når du finner den rette.
Da trenger du ikke tenke på om du skal gi fra deg hele hjertet.
Gi hele hjertet ditt til en annen.
For hjertet forteller deg når det er den rette tiden.
Stol på hjertet.


av Kristinehen (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.