Huset i skogen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

            I skogen har jeg et lite hus
            der bor det også en mus
            hun ingen hensyn til meg tar
            vissitt kort hun legger i kopper og kar
            hun oppfører seg som hun er tam
            men alikevel setter jeg en felle fram
            så en dag hun i fellen lå
            det var osten hun ikke kunne motstå
            etter dette det stille har blitt
            må innrømme jeg savner henne litt
                          Torgeir.E

av Torgeir (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.