Hva ser du EGENTLIG?

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hva ser du EGENTLIG?
Si meg hva du ser utifra smilet på mitt ansikt,
det forandres hele tida.
Den eneste positive tingen er at jeg klarer å lure dere alle.
Men egentlig.... Egentlig er jeg døende.

Min skyldfølelse, hatet og sorgen
slukker alle følelser av lykke,latter og fred.
Jeg kan le høyest, jeg kan smile bredest,
men ingen forstår at der er falskt,og det gjør vondt.

Mitt hjerte og min sjel vil ha meg død,
så kroppen min blir langsomt brutt ned.
Når du ser på meg, ser du meg, eller ser du maska mi?
Hvem er det du elsker av hele ditt hjerte, for det kan hvertfall ikke være meg.

Når du spør meg, spøker jeg det bort og ler meg ut av det.
Det er min måte å takle virkeligheten på.
I min verden blandt de levende døde.

Så hva ser du EGENTLIG på smilet mitt?
Hva ser du EGENTLIG i øynene mine?

Si meg, hver gang vi sees,
og hver gang du klemmer meg,
tenker du noengang på at det kan bli den siste,

og at du kanskje aldri får sjansen til å gjøre det igjen.....?

- Hege Therese



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.