Hvordan skrive et dikt om følelser

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
en man inn i livet mitt

Jeg er ike så mye meg selv nå for tiden. jeg er bare et tomt meneske. jeg har det ikke bra nå jeg knuste hjerte til noen. jeg ønsker at jeg kunne starte livet på nytt igjen jeg trenger en mann inn i livet mitt nå.